12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας

Η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) διοργανώνει το 
12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας στις 2 – 4 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace).

To Συνέδριο θα είναι υβριδικό και θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΑ.

Link Συνεδρίου: https://www.medevents.gr/congress/12i

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλώ εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας (ΕΕΑ) στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Electra Palace).

To Συνέδριο θα είναι υβριδικό και θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την ίδρυση της ΕΕΑ, της οποίας η συστηματική συνεισφορά στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανοσολογική έρευνα και στις κλινικές εφαρμογές της, υπήρξε αδιάλειπτη όλα αυτά τα χρόνια.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας αποτελεί την κορυφαία ανά τριετία επιστημονική εκδήλωση της EEA που καλύπτει τον τομέα της βασικής και εφαρμοσμένης Ανοσολογίας, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε επίκαιρα θέματα της δημόσιας υγείας.

Το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει θεματικές ενότητες που θα διερευνήσουν την πρόοδο της Ανοσολογίας, από την θεμελιώδη έρευνα στην κλινική πράξη. Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, που υπηρετούν τα πεδία της έρευνας και της κλινικής επιστήμης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και διαδραστικές συζητήσεις, προσεγγίζοντας θέματα εξαιρετικής αξίας και διευρύνοντας τους επιστημονικούς ορίζοντες.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας,
Σας περιμένουμε όλους με χαρά στη γιορτή της Ανοσολογίας στην όμορφη και φιλόξενη Θεσσαλονίκη!

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας
Αικατερίνη Παυλίτου-Τσιόντση